Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tudelat



Den levande strömmen
trycker mörkret
mot min kropp
Tankens kraft
är en ström
impulser
där trådens rörelse i tiden
och det universiella könet
blir orons mönster
samt organiska äventyr
i omvärldens mysterier




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-11-13 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP