Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av Gud

Vi är det djupa andetaget
vi är den kvardröjande doften av Gud.
Vi är de helande händer
som läker världen.
Gud andas genom oss
blåser sin gudsvind ur våra näsborrar.

I den lilla tystnaden
i hjärtats outgrundligaste vrå
och ensammaste mörker
klingar Guds skimrande röst i mörkret
som ljudet av miljarder stjärnor.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-13 15:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I valet mellan en Gud och det stora okända väljer jag det stora okända
2022-11-13

  Ulf Carlsson VIP
Perspektivskiftningen mellan mikro- och makrokosmos skapar spänning och djup. "Det är i Gud vi alla rör oss".
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP