Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd och närhet

Det finns avstånd 

det finns närhet 

precis bredvid varandra 

aldrig möts de båda 

men vandrar alltid 

sida vid sida 




Fri vers av Quasimodo
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-13 18:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan det vara
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo