Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om tidernas allvar


Jag måste få skriva.....


Jag måste få skriva om sådant som är sant- nej jag diktar inte, jag sörjer.
Vi är i slutet på världens och jordens tid. Det är bara att acceptera, Jesus skall komma, men det värsta är ju att FLERTALET MÄNNISKOR INTE VET DET! -jaa jag vill ropa!
Det är så sorgligt att veta det och att de inte vänder sig till Gud.
Det är mitt stora problem men andra har inte det problemet, d v s de som inte tror.
De tar fram sina kristaller o fixar med sina stenar och fattar 0. De ligger på sina yoga-mattor o sträcker o tänjer i stället för att ROPA PÅ JESUS!!
Jag måste få skriva- detta är ju sanningar, men de ska ju inte få komma ut.
Mitt hjärta bultar av sorg, tårar rinner, och kvällen gör ont!
Världen är i den ondes våld och KRIG väntas i Europa, mer än det som sker, som vi inte vet så mycket om.
Men sanningar finns i allt detta. Bibeln berättar. Men, man vill inte läsa,,
Jag måste få skriva mera...så att du /de kan tänka om..

Dikt och bild ©Maria




Skapa | Skriva av MariaEvighet
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-11-13 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har inte träffat jesus än men jag har träffat ärkeängel mikael, han sa med sin guldrustning på "blev det bättre nu tomas?"
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet