Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vi lära oss att grått är aldrig


Vitt!

Liljekonvaljerna vita
med gröna blad
klara vackra synliga
i morgonljusets mjuka sken

Klara nu i juni att plockas
till skolans salar och lärare
där de sprider sitt milda lugn
sin glada sommarfärg
att slut är lärotiden




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström