Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte självklart att andas luft


Gratis!


Trädet brinner i aprikosviolett
det är högt och det är stort
det ger sitt liv i denna stund
vi mister dess hjälp till luft

Tackar vi för det
hjälper vi det sluta brinna!




Fri vers av Irene Backström
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-13 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström