Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan inte vara än sant

 

Måste vara med in

Måste vara med ut

 

Måste inte vara in bara ut

Måste inte vara ut utan bara vara in

 

Tvången inlåst in av samhället

Tvången inlåst in av mina fobier

 

Tvången inburen för mina tankar

Tvång inburen av någon annans tankar

 

Vägrar ljuset in!

Vägrar friheten ut!

 

Vägrar ur buren ut!

Vägrar ur mina fobier ut

 

Måste vara in bara in

Måste aldrig vara ut bara in

 

Människan är min största fiende, hot

Bödeln




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-11-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP