Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med alfabetet


Allt anstår andra,
Bara ben betyder bad
Chef checkar chaufför,
Dagen därute dröjer.
Ekot ekar efteråt
Förvirringen framstår först,
Genom gjutna gångar
Hundar har hussar,
Ingen inser imorgon,
Jag jagar jobb
Kan kanske kallas
Lagom leta lugnt

Men måste minimera
Något nära nagelfar
Obetänksamt ordar optimisten
Pratar på parant,
Q-märkta qatarier quiltar
Resten reser ragg
Somliga suckar samtidigt
Tänkare tycker tungsint
Ungar utan utsikter
Visdom vill vidare
Xylografen xylograferar xylofonisten
Zairisk zebra zoologisk

Ångrar återkomsten återigen
Äger även ädelmod
Önskar ödmjukt öppenhet.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP