Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I EN OVERKLIG VERKLIGHET

 

Det strilande kalla regnet landade på mitt ansikte

där de blandades med sältan från mina tårar

jag stod med ansiktet vädjande upp mot himlen

där en frustration nu växte i mitt bröst

 

det var också en stark inre känsla av sorg

som så brutalt hade träffat mitt hjärta

en sorg som helt plötsligt utplånat all glädje

här i denna nu så oerhört märkliga och galna värld

 

jag hade tidigare gång på gång sett bilderna

bilder av massgravar och krigets så totala galenskap

men just nu i denna stund

kändes verkligheten så ofantligt overkligt overklig

 

en stor sorg över människans kolossala ondska

hade borrat sig djupt in i mitt hjärta

så denna ondska gav nu mina tårar

i min sorg över en så fullständigt gränslös grymhet

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-14 14:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja fy fan säger jag bara
2022-11-14

  Öknens Ros VIP
Höstens färg på regndroppad ruta, fin!
2022-11-14

  Öknens Ros VIP
Krig är en total brist på allt på vad empati står för. Krig är den yttersta kränkningen på mänskligheten, en så avskyvärd handling att det knappt finns ord för. Du fångar känslan väl i din dikt.

2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP