Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET

Vi vet inget alls, min vän.
Vi vet inget,
trots allt vi vet,
vet vi inget.
Låt trösta dig, min vän
med inget! Det är det enda
vi vet.

Månen bligar högdraget,
stjärnorna blinkar förnumstigt,
men vi sitter i mörkret
utan att veta något
alls.
Vi vet inte alls, min vän!
Inget är vår tröst.








Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 15:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vilken snygg text med existentiell ton. Ordet bligar har jag aldrig hört, var tvungen att googla. Glo, stirra bl a. Bra besjälning av månen som lyser falskt.

Jaa vad vet vi egentligen....tänker jag? Kanske vet vi i alla fall nuet???? din text får mig att börja fundera.
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP