Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från en vän

vila helt stilla
från en hög och upphöjd plats
närmar sig friden

närvaro av nåd
frånvaro av skuldebrev
tillvaro av ro




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-14 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP