Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Salvador Dalí (1904-1989). The Persistence of Memory. 1931.


poetiserad bild n:o 4: Dalí


urartade urtavlor
vilsna vacklande visare
mimande minnesbilder
osedda, oombedda

ett öde landskap
fullt av intryck
eller
ett öde intryck
fullt av landskap

böljande nejder
där tiden går
där tiden förgår

säg mig
kommer minnena
att bestå
i dimensionernas
dionysiska dans?


© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-18 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ