Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kaos

Dagar och nätter krockar.
En enda röra av oreda.
Demoner som skrockar
skapar ångest och leda.

Försöker att fokusera
men villas alltid bort.
Mörkret kan dupera
slår alltid tillbaka hårt




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima