Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur naiv...


Jag har gått på minerad mark
traskat på likt ett oskyldigt barn

Visst har det smällt
och visst har det gjort ont
men jag tänkte
så här får det vara

inget konstigt med det

Hur naiv får man vara?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-15 02:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten ger mersmak, länder till eftertanke... till möjligt egna sensationer, nu ringer mobilen, måste
2022-11-18

  aol
Man känner igen sej bravo Anders
2022-11-18

    Sefarge VIP
Intressanta tankebanor
"Hur naiv får man vara"
I denna grymma världen
Går det ändå ta sig fram
Finnar sägs vara ett naivt
Folk. ..men nog sjutton
har de klarar att Ryssen
i.a.f även om det varit
Nära många gånger
Ursäkta "utvikning
från ämnet"
;)


2022-11-16

  KYREUS of Sweden
I Värmlann

hävdar di

"än gör så gött änn kann".
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP