Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiklimat

Jag är en klimatosmart termostat




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-15 05:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är du med i poesirum på facebook? de brukar lägga upp såna här klämkäcka saker.
2022-11-19

    Sefarge VIP
Som går på
Solenergi?
;)
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP