Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag hoppades på


Kärleksbrevet


Du tog fram ett block
och satte dig att skriva
- kärleksbrevet
jag hoppades på

Du lade din panna
i djupa veck
mumlade lite tyst
medan du antecknade

tittade upp

Jag såg tankarna
gå runt i ditt huvud
fast jag inte kunde
utskönja dem

Efter en stund tog jag modet
att fråga vad du klurade på

"Jag hade tänkt oss
ett nytt kök"
svarade du glatt

Glädjen i ditt ansikte

Kärleksbrevet
tillägnat köket
som just lades i kuvertet

och klistrades igen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-15 16:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det var det finaste han kunde ge. Ett hus utan ett kök inget hus.
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP