Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virus

Ett virus hemsöker
mina minnen
hjärnans filer är korrupta
otillgängliga och krypterade
de är låsta och hålls som gisslan
av okända krafter
men kanske kan doften
av en Madeleinekaka
vara den lösen som knyter upp
den gordiska knuten




Fri vers av binhex80
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

binhex80
binhex80