Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREVLÅDEPARASITER (tanka)

Lyfter på locket

Brevlådeparasiter

Inga inviter
 

Fönsterkuvert och reklam

Var är alla kärleksbrev?




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-15 13:52



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rytm, stavelserna är exakta.
En tanka med hög igenkänningsfaktor,
nåja, förutom kärleksbreven då...
2022-11-16

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Ja, var är alla kärleksbrev...?

Var är brevkärleken? Den kära brevleken? Hjärterots-veken, som ett ljus i eken?
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP