Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små glimtar att gripa


I dagdvalan efter nattbestyren,
kom Du på ett par ögonblicksbesök
Flirtande mellan persiennen
Lika flyktigt som nattkroppen,
som tidigare så hest hälsat godmorgon




Fri vers av Emmeline
Läst 108 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-15 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt fin!
2022-11-15

  Kajan VIP
Text med närvaro, och jag känner himlakropparna; hur de är, och betyder något för oss. Gillar det lekfulla tilltalet .
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline