Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRIGSRUBRIKER

Kriget i öst eskalerar
Frisyren i väst propagerar

Den eländiga elsituationen
Den infektiösa inflationen

Gängkriminaliteten
Den ökande hemlösheten

Skrämseljournalistik
- betalartiklar om
symptom på sviktande fysik

Övermäktig information
= förståndets kapitulation

Novembermörkersinne...
Svart både ute och inne...

Fokus på julens hysteri
- en ren överlevnadsstrategi





Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-11-16 23:45



Bookmark and Share


    Askanden
finns stora krig (ukraina) och små (kommentarsfältet nedan)
och båda säger något om människans
mentalitet och natur
2022-12-30

  MaLo VIP
Så förvandlades kommentarsfältet till en plats för personliga vendettor.
Det "kriget" kanske kan föras någon annanstans?
2022-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Arga katter får rivet skinn.

Den som vill förbjuda människor är galen.

Man är inte elak för att man hatar julen och vägrar jamsa med alla zombies och nickedockor.

Lundell har rätt: svensken är masochist!

Du hatar mig, honsomleversomskugga. Har du tänkt på, att i Guds ögon är det lika illa som det du anklagar mig för? Hycklare!
2022-11-22

  Kajan VIP
En skrämmande mitt i prick text; och bilden med löpsedeln är pricken över i:et.
2022-11-22

  Kungskobran VIP
Härligt beskrivet om dagens situation
2022-11-21

  morgonstjärna VIP
det är mycket som borde förbjudas även elaka människor, men julen är en källa till vila och umgänge för den som så önskar om vänner har.
2022-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Julen borde förbjudas.
Jag hatar den.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP