Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


995.FLASH LIGHT!!!

Vinterkyss,
i Höstens skönhet,

i skymning ...
mönstren av dag,
stelnade i natt,

halvöppet öga,
ett år har fallit
från ögonfransarna,

vaknade helt ...
ur sömnen,

årens fria vingar
är i rimfrost...
===
###
*FLASH LIGHT*
I'm gonna do
what it takes
to beat #him# down!!!
kbf###
===




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-16 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP