Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas du inte kan sova.

Jag hoppas du inte kan sova
Att du vänder och vrider dig
Precis som jag
Jag hoppas maran smyger in
och griper klorna i dig
Jag vill inte att du ska ha det bra




Fri vers av Littledragon_1985
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-16 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aj.
2022-11-17

    Kämpendahl VIP
Hat och hämndbegär som förtär.
2022-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Här finns ingen mara.
Bara MARANATA!
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Littledragon_1985
Littledragon_1985