Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vindens röst

I mellanrummen 

av trädens grenverk 

lyssnar jag till 

vindens röst 




Fri vers av Quasimodo
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-16 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo