Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet har vi själva valt

Livet kan vara härligt
eller kännas outhärdligt.
Rent ut sagt förfärligt,
om vi väljer att känna så.

Att det är så besvärligt
att slutet känns begärligt.
Ja, nästan oumbärligt,
för att vi vägrar att förstå.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 06:34



Bookmark and Share


  rostspik
Karma = mumbojumbo.
2022-11-19

    ej medlem längre

Fint skriftat om livet, får enatt förstå att vi är där, vi inte borde
men ändå är.



2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP