Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Jag ser snön falla
Står stilla och tittar upp
En snöflinga landar på min kind
En fjäderlätt beröring
Den smälter snabbt och bildar en liten droppe
En droppe som rinner längs min kind likt en tår

Det blåser till och snön virvlar runt mig
En dans med snöflingor
Ett välkomnande av vintern




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-17 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP