Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek frost

Går på vägen

Fram

Frosten fastnar

Under skorna

Det är kallt

Ansiktet känner

Bitande kyla

Du tar min hand

Håller den fast

Ler varmt  

Åt frosten

I mitt hår 

Du stryker försiktigt håret

Åt sidan

Låter  is kristallerna

Falla mjukt 

Till marken

Kärlek frosten

Får oss tid 

Stanna till

Känna

Här är vi 

Tillsammans

I varm  kärleksfull

Förväntan

På väg  ut i den stjärnklara natten

Endast frosten

Blir liggande

Kvar 

Gnistrande

På marken

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-17 12:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN FIN KONTRAST MELLAN DEN KALLA NATUREN OCH VARMA KÄNSLOR
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP