Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kommer du att springa? Vilka är Putins alternativ?

 

 

Calls for President Vladimir Putin to be toppled and killed after defeat in Kherson - World News - Mirror Online

 

Oroa dig inte för Putin, det finns fler prioriterade interna problem att lösa!

 

Ha ett lugnt sinne, släpp inte fantasierna! RYSSLAND är enormt inte en by!

 

 

Björnen flyr inte från jävlarna, jävlarna flyr från björnen!

Låt oss mena allvar med politiken, ge ett exempel vilken ledare för det ryska imperiet som ställdes inför rätta och dömdes till döden, du kommer att säga tsar Nicholas, men den som avrättades av kommunisterna tillsammans med sin familj.

 

-Vad tänker du på?

- Kan han fly?!

-Inte en enda gång!

-Historien tillåter honom inte,

-Han verkställde bara de order som lämnats av sina föregångare.

 

Han är Rysslands president och naturligtvis har han många att täcka för honom, som hans dubbelgångare som är en del av PUTIN. In-put-institutet som inte tillskriver honom något.

 

Han har ingenstans att fly eftersom Guds ögon är överallt!

De kommer inte längre att kunna, folket kommer att avgöra sitt öde, inte tjänarna.

 

Många anhängare av Hitler flydde till Argentina vs Brasilien.

Var springer Zelinski????? I Amerika eller Israel???

 

Tänk om Amerikas presidenter ställdes för riksrätt för brott begått av USA. Vart skulle de kunna springa?

 

https://stirileprotv.ro/stiri/international/putin-unde-vei-fugi-care-sunt-optiunile-lui-vladimir-putin-in-cazul-in-care-va-fi-nevoit-sa-fuga-din-rusia.html

 




Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 16:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Världen är STÖRRE än Ryssland.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP