Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan klara mig


utan dina presenter
 är jag den jag vill va

utan fina ord
kan jag klara av min dag

kan klara mig utan
klappen på axeln
ursäkten
är ju den jag vill ha

klarar mig utan
ensam är stark
tillsammans
är det jag vill va




Fri vers av MariL VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2022-11-17 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP