Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskar dig


Hon

Dina sår och märken
De skall få läka

Det livet du levde har satt sina spår
Ja öppna sår.

Den vägen du gick var svår
Därför dina sår.

Nu har det gått lång tid, men det känns ju som
IGÅR.

Nutiden är din tid, BARA VARA,
NU

Sorger och tårar,
Bara LÄMNA och LÄKA.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 228 gånger
Publicerad 2022-11-18 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet