Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton

Jag antar
samma ton,
färglös, sorglös
av vindar och vågor,
havet, världen utan slut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-18 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en tsunami. när fukushima förstördes var vågorna 20 meter höga. de hade byggt skydd för 15 meter, för förra vågen var typ 12 meter. pengar pengar pengar spara spara spara förlora förlora förlora....
2022-11-22

  Kungskobran VIP
Utan färg
blir man en dvärg.

Sorglös skall man va
då känner man sig bra.

Världen tar inte slut
det finns alltid lycka på lut

Havet och vinden i harmoni
bättre kan det inte bli
2022-11-18

    ej medlem längre
enjambment är det ultimata. det är lätt att lära sig regler men svårare att vara kreativ.
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta