Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utdrag ur en egenskriven novell. Från ett underlägset perspektiv, fiktiv.


You To A Queen

“You must be the Queen”…
or so I’ve been told.
Your highness were noticed straight away.
Even when the fire is burning, You are a woman of a Queens estate. No debate.
I see You and I feel You…
I’m on my knees to plea beneath You.
You are totally in control and I wish to please. Worthy a jack...
as your servant.

Pellicken




Prosa (Kortnovell) av PEFJ - Poesi
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-01 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hey ladda upp hela här! om du kollar i namnlisten så står det "noveller" också. tro på dig själv! <3 det låter bra än så länge. vissa läser *allting* här så nån skulle uppskatta den <3
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi