Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går ner

Blandar kaffe och musik i en härlig kombination
Tror jag överdoserar när det gäller musik
Så mycket nytt idag
När solen går ner
Då lägger jag mig för att sova




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-11-18 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP