Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan är mer 

än ett tillstånd 

den är inte tom 

i en väntan

på något annat 

den är fylld 

till bredden 

med en längtan 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-11-18 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo