Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just Another Case of Abaissement du Niveau Mental

Snake-crawling,
snake-sprawling,
snake-hauling
little snippets
of information
charging at my
outer shields,
what the hay
one of these days
I might just join
those little fuckers.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-18 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP