Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något som aldrig blev

En dag
byts dina sedan mot ett aldrig
En dag förvandlas dina drömmar
till något som aldrig blev.
En dag blir breven du tänkte skicka
till ord du aldrig skrev




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-18 22:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så bra uttryckt! :-)
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP