Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omvårdnad våra djur


Frysas in fryser

Du täcker väl på dem med täcken älskling ordentligt
så inte djuren hästarna fryser in.
Tänk på att ge dem ordentligt med hö foder och vatten
att dom inte svälter
och inte in i betslen gör illa sig i alldeles och totalt
som utfrusen vore förfärligt.
*Ögonen och ryggen på hästar måste skyddas speciellt*.

Arbetshästen vet du
…du ser väl om den som fryser?

Ps/ Min far var noggrann med omvårdnad på skötsel av djuren, speciellt arbetshästarna för skogen se till att höfoder vatten som i omsorg i stort fanns tillgång av och att täcka över hästarna med ett täcke så de inte skulle frysa var ett av de viktigaste. / Ds

Copyright Glitträ




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Glitträ VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-19 10:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint, älskar hästar!
2022-11-22

    Lena Söderkvist VIP
Omtanke om hästar, dessa tåliga men inte outslitliga vänner. Fint skrivet, en tanke väl värd att förmedla.
2022-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Hyresgäster fryser.
Inte minst på vår adress.
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP