Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lutade mitt huvud mot trädstammen slöt ögonen drog jackan omkring mig


Lyssnade!


Ingenstans var dalen så lugn
alla färger av höst
fåglarnas vingljud
bladens prasslande

Molnens rundhet med grått
i svag blåst en och annan
snöflinga bland regndropparna
jag ville stanna kvar




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-19 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström