Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lever genom alla sagor och osanningar här med


Solen och Månen!


Jag lyssnar på dig
tittar också när du pratar
du är alltid tre sidor

Den som du är innerst inne
den som du försöker vara
och se ut som

Den som du egentligen är
innerst inne och gömmer
tar tid lära sig nå fram till
kanske aldrig




Fri vers av Irene Backström
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-19 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström