Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

Mitt i oss 

världen skälver 

mellan våra 

nakna magar 




Fri vers av Quasimodo
Läst 222 gånger
Publicerad 2022-11-19 14:06



Bookmark and Share


  till E
Faller för världen mellan våra nakna magar. Applåd!
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo