Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sedd och hörd? nej


Själ och hjärta


Hon har ett hjärta som klappar för andra
Men hennes eget var alltid trasigt.

Hennes själ körde man i skördetröska och själen
gick aldrig att laga.

Många får vad de vill och blir bra behandlade

Hon har ett hjärta som klappar för de slagna
Hon fick också hjärtat mosat, som en frukt på gröt.

Drömmarna om jobb och liv gick bet.
Hon lever än med trasighet.
Trasdockan som lever och är underbar.

Dikt ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-19 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet