Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Tar en cigg och sätter mig på trappan utanför
En märklig men bekant tystnad jag hör
Det är de små sakta dropparna som förvandlats till is
Det är snö och jag vet innerst, på något vis, även om vardagen hemmavid blir svårare så här
Flingorna på äventyr bär
Då det sas, ett löfte jag tog det som
Jag ska göra min del
Så bara kom




Skapa | Skriva av Cillika
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-19 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cillika

Senast publicerade
Förälskad
* Se alla