Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrämmande hörselhallis.


Det var ingen där

Jag frös till is
medan någon skar upp sovrumsfönstret bakom mig
För att kämpa mig loss
skrek jag mig ur paralysen




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-11-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer