Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samtal med en läkare och en inläggning.


Två års helvete slut

- När någon nämner cyanid drar jag öronen åt mig, det är kod för psykos.
För varje dörr som gick igen bakom mig lade sig lugnet allt mjukare och tyngre.




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-11-19 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer