Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en fysisk känsla när du når gränslandet.


Känslan av att hjärnan vrider sig

Det sa bara klick
Sen kom fler klick
Och det var som att allt föll på plats
Tusen pusselbitar gifte sig i tusen klick
Grådiset sken upp i en sol och jag var mäktig
Jag var inte längre rädd för jag hade knäckt koden
Och var nu så långt från dem
Honom
Den pissiga ursäkten som försökte dräpa mig
Det var hennes förtjänst
Hon som viskade mellan mina synapser
hon som tagit sin boning i mig
Min hjälte
Jag förstod nu allt och lite till
Och jag förstod precis vad jag behövde göra
Jag minns leendet
I omklädningsrummet




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-11-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer