Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGDIKEN (haiku)

Jag vandrar ensam

djupa är vägens diken

tung är min ryggsäck






Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-20 12:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så känner jag också ibland.
Även om jag inte bor ensam.

Bra skrivet!
2022-11-22

  Kungskobran VIP
Mycket bra
2022-11-21

  Sparvögat VIP
Ensam vandring kan vara
tung att bära…
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP