Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mer

Du är vackrare än korallreven som ger havet dess färg, djup och glans. Du är så mycket finare och sagolik än det vackraste landskap, då solens strålar lyser på gnistrande kristaller en vinterdag. Du är mer oändlig, spännande och fängslande än stjärnhimlen en kall höstnatt. Dina ögon är livfulla, iakttagande förtrollande som gör mig mer än salig. Dina läppar är mer än utsökta, fylliga och inbjudande än solmogna mörkröda bär som får tungan att vrida sig i syrlig sötma. Dina händer är en kombination av ömhet och rätt beröring. Dom innehar en detalj av rikedom och är graciösa och mer sensuella än förspel. Orden räcker inte till för att förklara. De blir överflödiga, otillräckliga och förlorar sitt syfte. Ditt leende är mer än underbart stiligt och gör mig mer än fnittrig och pirrig. Jag är mer än tacksam över att du är min. Ditt sällskap, din tankar, råd, åsikter och värderingar är mer respektingivande likväl mer än tillfredsställande. Jag älskar att älska dig, jag älskar att vara älskad av dig och jag älskar bara dig. Du gör mig mer än lycklig, hoppfull och lyrisk. Du har fått mig från den lilla inneslutna knopp jag var där i min mörka vrå. Det till att gnistrande blomma ut mer än de vildväxta rosor som sträcker sig mot ljuset. Du är mer än min vägvisare av trygghet, mer än min själsfrände och bästa vän. Du är mer än den här texten, mer än tal, språk, skrift och musik. Hur jag än försöker vrida och vända, klura och böja orden så är DU alltid mer än det min älskling.




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-20 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan