Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Referat.


Mytologiskt drömmande


fram genom morgonen
drar enhörningen,
livslängdens glada monster
genom ler och sand.
o, du mun!
den magiska vägen
skall du varva!
den blå klädnaden,
översvämningen,
getens ögon,
de vakna bikuporna,
bindestreckens tecken.
i drömmar
möttes ansiktena
genom en avdunstande ånga.
det utsläppta
Rapunzelhåret,
det nyuppfunna hjulet;
myten och historien.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-20 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen