Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minimalism och ändå - vilken mix sv känslor!


den första snön



den första snön
gör avtryck på
den vita skärmen




Fri vers av fabelfarmor
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-20 09:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett kräkmedel är den.
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

fabelfarmor
fabelfarmor