Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam på andra sidan


Känner du mig

Se på mig

Om du hade sett mig då och då

Skulle du ha gråtit.


Se på mig

Ser du allt

Om du hade sett mig

Hade du gråtit.


Se på mig

Jag har funnits här för länge sedan

Bredvid dig men på andra sidan

Dit jag inte kan nå utan din tillåtelse.








Fri vers av Barbara
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-20 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara