Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbefläckelsen (kroniker)


Den fule ska brinna opp!

Ja
ja
och ännu mer
mycket
mer
ska jag för er berätte
vänta bara
en massa ska ni få höra




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-20 14:26



Bookmark and Share


  TheSoulmancer
Vet inte men tar den med lite humor, en klackspark och en eloge för nakenheten!
2023-03-08

  Ninananonia VIP
Ja, spännande att få höra!
2022-11-20

    Askanden
fan man vill läsa fortsättningen
blir nyfiken på riktigt

vem är den fule
vad är kopplingen till onani
vad mer ska du berätta

du får lova att följa upp det här
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl VIP